Pre-introducció a Guatemala

Gràcies Adrià, Raquel, Maria, Núria, Marc, Yolanda i Núria

Molt s'ha escrit ja sobre Guatemala al blog Ecos de Guatemala però ara toca reviure aquests moments en forma audiovisual per a que tots els nostres amics, la nostra família i tots aquells que coneixem o ens coneixen ho puguin viure d'una manera similar.



Entrem en la 3a Fase del Camps de Solidaritat, organitzar per Setem i coordinat pel CUC. 3a Fase? Sí. La primera fase del viatge es duu a terme a Barcelona, amb la gent amb qui compartiríem tal aventura, per tal de prendre consciència sobre els problemes globals i que res ens vingués de nou. La segona fase era anar allà. Al tornar, des del primer moment en trepitjar casa nostra, ja comença la 3a Fase, la d'explicar tot el que hem viscut i conscienciar al màxim a la gent del nostre voltant.

Ja ho sabem. No canviarem el món, però quelcom estarem canviant.


Imperi Amic mostra la seva cara més solidaria amb aquesta aventura cap a Centre Amèrica, provant d'entendre les dinàmiques que regeixen aquest petit planeta del gran univers. Plena convivència i esperit entre les vuit persones i amb les diferents famílies que al llarg de tot Guatemala ens han acollit.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Capítol 2 - Fiji Time (31/07)

Europa és un poble

Carbó i sang